5843
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5843,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Over Ons

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad? Dan bent u bij Unikol Nederland aan het juiste adres.

Onderhoud Elektra

Bij het onderhouden van elektra komt er veel bij kijken. De werkzaamheden bestaan uit aanleggen en uitbreiden van groepenkasten, elektraleidingen aanleggen, stopcontacten en schakelaars installeren. Bij het onderhouden van elektra in uw woning is het handig om een specialist in te schakelen. Dit heeft te maken met het gevaar van elektra. Het is zeer belangrijk om deze werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren. Bij het onderhouden van u elektra kunt u bij Unikol Nederland in Almere altijd terecht. Unikol heeft ervaren en vakkundige specialisten in dienst, die u graag van dienst zijn als het gaat om elektrawerk en reparaties.

Onze Diensten

Bij het verbouwen of aanleggen van nieuwe elektrische apparaten in uw woning is het van belang om een extra groepen aan te leggen om voldoende stroom te kunnen leveren door uw woning heen. Hiermee verdeelt u de belasting van u elektriciteit goed door uw woning heen en zo wordt een stroomstoring zo goed mogelijk voorkomen. Het is daarom van belang om dit door een vakkundige specialist te laten uitvoeren. Dat kost u immers minder tijd en bespaart u ook nog eens. Tijdens het verbouwen of aanleggen van uw woning staat Unikol Nederland voor u klaar om dit voor u te installeren en alles naar behoren te laten werken.

VERHUISBERICHT


VERHUISBERICHT

Per 1 januari 2024 gaan wij verhuizen naar een nieuw bedrijfspand, die beter bij ons past en waar wij verder kunnen groeien.
De nieuwe bedrijfspand is in de buurt van onze huidige locatie.

Vanaf 1 januari 2024 zijn onze gegevens:

Unikol Nederland
Dukdalfweg 57
1332BL Almere

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

This will close in 20 seconds